Alex Sushi ligger på et av de mest fasjonable stedene i Oslo, nemlig på Tjuvholmen.

Her serverer kokkene sushi ut av en annen verden. På kveldstid består menyen av tre ulike menyer som er i ulike prisklasser også. Prisklassen kommen an på hvilke råvarer som brukes og for de mest eksklusive råvarene så må man opp i 950 kroner for en meny.

To av signaturrettene her på Alex Sushi består blant annet av havabbor med en nydelig og eksklusiv trøffelsaus. Den andre retten er hamachi marinert i sitrongress. Etter mange spennende besøk på andre restauranter så kan det virke trivielt med sushi men det er her Alex Sushi absolutt viser seg fra sin beste side og viser at den er i en helt annen og bedre klasse enn konkurrentene.

Maten her er små kunstverk og råvarene er velkomponert og treffer ganen din som små fyrverkeri, en eksplosjon av matkunst og perfekt gastronomi. Risen som blir servert her er også i en annen klasse kvalitetsmessig enn mange av de andre sushi-restaurantene i området, og beviser igjen at sushi kan lages hjemme men det er så uendelig mye bedre når det blir tilberedt av proffe kokker som virkelig kan sin kokkekunst.

For at de besøkende skal ha det best mulig på denne nydelige sushi-restauranten så går servitørene rundt og passer på at gjestene får god informasjon om maten som blir tilberedt og at

de regelmessig får påfyll av vin og vann, vinen utfyller jo maten også og derfor er det viktig å finne riktig vin til den maten man velger seg.

Porsjonene her er store og gode og det er lett å bestille for mye sushi her siden maten er så fristende og pirrer både øyne og ganen din. Prisene er ganske stive på Alex Sushi men maten er

absolutt verdt det ! Det er rett og slett en nytelse både å se kokkene tilberede maten og

bespisningen i seg selv.