Funky Fresh Foods er et helt rykende ferskt vegansk og raw-konsept som skaper mat med masse sterke og spennende farger og smaker. Gjennom deres cafe restaurant, kursene som de holder og festivaler for å få maten ut til folket samt kokebøkene som de har lagd til nå så ønsker de å fokusere på mat som er god og sunn for kroppen og hodet og i tillegg kan lages uten unødvendige lidelser for hverken dyr, planeten vår som de vil beskytte eller for mennesker for den saks skyld.

Funky Fresh Foods holder til på Hausmanns-gate nær Grunerløkka i Oslo sentrum og om du ønsker en varm og innbydende atmosfære, å kunne nyte en god kopp kaffe i flotte og lyse nye lokaler rett ved en stor og grønn park eller favoritt-middagen til et deilig glass vin eller øl sammen med kjæresten så kan denne restauranten virkelig anbefales. Her finnes alt fra veganske kaker med et vell av friske farger og dekor som vil få munnen din til å løpe i vann av å se på dem, til helsekost, lokale delikatesser og dessuten is og annen snacks.

Historien bak konseptet

Funky Fresh Foods sin historie begynte allerede i 2006. Josefine og Jenni var to svenske unge damer som reiste inn til storbyen Oslo for å søke jobb og finne lykken her i hovedstaden.

Begge jentene var vegetarianere og da de så utvalget byen hadde å by på av vegetarmat og vegansk mat så ble de skuffet. De var oppvokst i Stockholm som har et enormt utvalg av vegetarmat og veganske delikatesser. Begge to ville veldig gjerne være med på å gjøre Oslo til en by med større utvalg av deilig og sunn vegetarmat og mat for veganere. Funky Fresh Foods ble til i oktober 2009 og denne måneden hadde de allerede klar flere ulike typer av Rawfood-kaker og snacks til diverse helsekost-butikker. Etterhvert møtte de mange som var villige til å investere i dette nye og populære konseptet og siden den gang er konseptet Funky fresh foods blitt veldig populært og har fått masse gode anmeldelser og mengder av fornøyde stamkunder.