Dit peppern gror er en av de gode indiske restaurantene i hovedstaden vår, Oslo.

Her serveres det alt fra restaurant curries til homestyle food og grill og røffere mat. Lokalet er rustikt og dessuten åpent. Restauranten tilbyr også snakcs og noget attåt i form av drinker.

Denne restauranten holder til på Fridtjof Nansens plass 7 midt i Oslo sentrum.

anmeldelse av Dit Peppern gror

Kyllingen her er så mør at den smelter som et smørstykke i munnen din. I tillegg så er curryen her så utrolig rik på smak at det føles helt feil å bruke de ulike chutney-sausene og dippen som ligger foran oss på bordet. Menyen fra Dit Peppern gror byr nemlig på alt fra tøff gatemat til husmannskost og helt vanlig hverdagsmat. Den åpne kjøkkenløsningen i restauranten gir deg som kunde og besøkende mulighet til å se kokkene i full aksjon mens de lager det sm skal bli din og dine venners og families middagsmåltid seinere på kvelden. Til og med risen her er en krydret smaksbombe i seg selv og kan spises også uten noe annet til. I selve restauranten finnes det mange små og morsomme detaljer og stemningen her er skapt slik at man som gjest og besøkende skal få følelsen av å være i India på ekte.

Både serviset her, selve rettene og bildene i restauranten er importert fra New Delhi i India og menyen består av autentiske indiske velkjente middagsretter. Servicen man får her er varm og innbydende og gjennomsnittlig pris for smaksmenyen ligger på 400 kroner per person, innenfor et rimelig prissjikt. En av rettene som serveres her er “Gol gappe” som består av små boller fylt med kikerter og poteter som blir toppet med kjerner av granatepler. Servert til disse får man da en saus av grønn mint og tamarind som hever smaksopplevelsen.