Klosteret er en av de mest elskede restaurantene i Oslo. Her ser du ikke hva du spiser på grunn av den romantiske lyssettingen bestående av hundrevis av opplyste talglys men dette er en del av denne romantiske restuarantens sjakktrekk og atmosfære som innbyr til romantiske dater og parmiddager der forelskede par kan nyte en deilig middag på en helt vanlig onsdag, eller kanskje har du tenkt å fri og ønsker å gjøre din kjære vill av kjærlighet i smakfulle omgivelser etter en 5 retters middag servert sammen med en utsøkt chablis eller champagne?

Beskrivelse av menyen på Klosteret

På Kloseteret har man en imponerende samling med ulike viner fra store deler av verden.

Dette er ikke en billig nytelse, men har du både tid og godt med penger kan hovmesteren finne noe for enhver smak. De tilbyr også vinsmaking og kan sette sammen vinpakker for deg og din kjære om du ønsker det selvsagt. Klosteret har holdt et høyt og prikkfritt nivå på mat og vin i lang tid men stedet er favorittplassen til kjærestepar som skal feire bryllup, valentinsdag eller bursdag sammen, ellers i uken er det faktisk litt stille her. Det vi håper er at Klosteret skal overleve mange mange år, og siden det åpner mange andre restauranter i området kommer det mest sannsynlig flere gjester også utenom lørdager og valentinsdagen.

Selve laksen og Entrecoten skal være veldig gode her, disse blir vi anbefalt varmt av andre gjester og kokkene som jobber her. Laksen er skikkelig saftig og kommer med et følge av ulike grønnsaker, i tillegg til en søtlig sellerirot-pure som komplemetterer selve retten i seg selv.

Entrecoten har mørnet lenge før vi får den servert men den kommer veldig godt krydret og følges av en utsøkt rødvinssaus som vi absolutt skulle sett mer av. Når det kommer til ostene her så er de

gode men de skiller seg ikke ut i noen særlig grad.

Totalinntrykket er en stemningsfull restaurant med god mat og service.