Mister India var et nytt indisk konsept som overrasket mange med sine enormt gode indiske matretter, konseptet startet i Oslo for et par år siden.

Vanligvis må man bestille bord om man skal komme til på superpopulære Mister India med den sagn omsust gode indiske maten. Mandag til fredag er det mye mennesker her og alle nyter de den deilige maten i ro og mak. Med sine utradisjonelle kombinasjoner på menyen så er og blir denne restauranten blant de aller mest spennende i hovedstaden vår. Vi har gått lenger enn andre restauranter sier eieren og vi er tro mot våre verdier. Menyen består av både ekte indiske retter og mer kortreiste retter som landkylling fra lokale produsenter, laks fra nærområdet, reinsdyr fra Røros og fasan og hjort. Denne utradisjonelle kombinasjonen tatt i betraktning så er likevel de fleste av rettene myntet på det sør og nordindiske kjøkken med en tydelig egenart når det kommer til smak.

Alle rettene, inkludert forrettene lever opp til forventningene som gjestene har. Suppene er myke og kremete og tilbehøret er godt krydret og som små smaksbomber i seg selv.

Selve prisnivået ligger over gjennomsnittet når det kommer til restauranter i Oslo men for dem som er ute etter noe helt spesielt og en restaurant som både har vestlige kortreiste kvalitetsretter samt meget gode indiske middagsretter i et helt ypperlig lokale med flott billedkunst og en utmerket og vennlig service så bør man ta turen innom denne gourmet-restauranten Mister India som holder til midt i Oslo sentrum. Enda et pluss med denne restauranten er at interiøret er smakfullt innredet med vakre bilder fra India, myke fløyels-sofaer i sterke farger, tunge gardiner i ren silke, interiør i dyp mahogni og innslag av gull.

Vinkartet hos Mister India kan foressten også friste med ulike viner fra mange spennende verdensdeler.