På Mr Bay kan det fort bli litt dyrt, men maten her er i ypperste klasse.

Restauranten inneholder en meny med utmerkede thailandske og vietnamesiske retter. Den holder til på Tjuvhomen, Olav Selvaags plass 1; et av de flotteste stedene i Oslo og i tillegg et av de mest påkostede områdene som finnes i hovedstaden vår. Mr Bay holdt i flere år til på trivelige Lysaker men de flyttet så til et av de flotteste stedene i Oslo, nemlig Tjuvholmen.

Lokalet er innbydende og ligger rett ved sjøen. Her finnes det små og intime bord i ulike former og fasonger pluss mange komfortable sofagrupper. Denne restauranten er blitt veldig populær.

Anmeldelse av Mr Bay

Etter å ha holdt til i Oslo i flere år og vært en av de mest populære restaurantene en god stund så er det også helt naturlig at denne restauranten øker prisene sine fra tid til annen for å holde konkurransenivået med andre populære restauranter i Oslo-området oppe. Om man skal ha fingermat her av utsøkt kvalitet så ligger den på rundt 250 kroner per hode mens a la Carte-menyen vil ligge på rundt 700 kroner og oppover. Uansett så vil maten her være vel verdt pengene dine og vel så det, all maten her er delikat og utsøkt og Mr Bay har stamgjester som kommer igjen og igjen, uke etter uke.

Vårruller er en av de vanligste forrettene her og følges av en deilig sterk chilisaus. Hummer er en meget populær og utsøkt hovedrett. En annen hovedrett som også er blitt populær her er den møre og deilige indrefileten av okse med tilhørende peanøtt og chili-saus.

Denne blir blant annet servert med asparges og cashewnøtter. Til dessert vil stamgjestene her anbefale den velsmakende mangopuddingen som lages her med en deilig og tilhørende søt saus.

Den heite sjokoladefondanten er også et populært dessert-valg blant mange.