Ruffino er en av de mange italienske restaurantene i Oslo-gryta og en av de mest folkekjære av disse. Hos Ruffino er det stort sett alltid mange besøkende innom iløpet av en kveld, enten det er en helt vanlig ukedag eller helg. Lokalet til Ruffino er stilig med elegante bord og komfortable stoler. Det er rett og slett en flott og staselig restaurant midt i smørøyet av Oslo.

En av grunnene til at Ruffino er så utrolig populær er at det er en familiedrevet plass. Far selv er på plass da vi ankommer og resten av sønner og svigerfamilien jobber i den høyt elskede restauranten. Selv om hovedstaden er full av pizza-restauranter statser man i Ruffino høyt på en

av de italienske nasjonalrettene, nemlig pasta og lager den med flid og kjærlighet til gjestene

som kommer i hopetall hit hver dag.

Blant utvalget av pasta finner vi caprese, ravioli, bruschetta, spaghetti og mange andre velkjente pastaretter. Noen av smårettene er asparges dyppet i smør og med sprøstekt bacon flettet rundt så dette er ingen slankemat men italienerne sparer ikke på noe når de lager en skikkelig god middag og de vet å nyte livet også. Lammekoteletter er også populært på Ruffino og de skal visstnok være veldig møre og gode. En av de mest populære og folkekjære dessertene er Tiramisu.

Sammen med en liten grappa og en stor cappucino smaker den fortreffelig, nesten himmelsk.

Ifølge nettstedet Tripadvisor er Ruffino Oslo sin tredje aller mest populære restaurant, og det sier ganske mye om dette stedet, spesielt tatt i betraktning av at Oslo er full av gode restauranter.

Mye av grunnen til at den får så mange stemmer av de bsøkende er den hjemmekoselige stemningen og atmosfæren her, det veldig gode utvalget av vin og dessuten den utsøkte og himmelsk deilige maten her.